去海邊就要整貝殼風指彩 夢幻渡假風大流行!

唔知今年你地有冇去海邊玩呢?小編就未去啦,唔知點解次次小編放假都落雨嘅陰公豬,但小編就成日都見到朋友係IG、Facebook上曬陽光與海灘,真係好羨慕好想去啊!講返正題先,因為夏天正式殺到埋黎,同時理所當然好多女仔手上都換上一片夏日指彩,最近日本嘅女仔就好流行將幻彩貝殼畫係指甲上面,又真係好靚好夢幻,小編今次同樣整理咗10款指彩,一齊黎睇下啦!

dinstaPhoto via manabu.kumakura

dinstaPhoto via maaaaaar1

dinstaPhoto via nailland_wakana1

dinstaPhoto via fairynail.ayu

dinstaPhoto via coffret_a_bijoux._nail

dinstaPhoto via ei_chan_jenny

dinstaPhoto via sloth.zzz

dinstaPhoto via ri14na

dinstaPhoto via nico_oshika

dinstaPhoto via trunail

無論係白色、粉彩色定藍色都好岩做呢一款指彩,如果怕太花可以只係整其中一隻手指搭配都唔錯架!

小編會不斷蒐集同整合美甲圖片俾大家參考,有興趣嘅就去我地網站睇睇喇!

如果你想你嘅靚靚指甲出現係小編推介入面,可以INBOX俾小編咖!

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s