清新格紋美甲 日日都元氣滿滿

小編之前同大家介紹過今年非常之流行嘅Gingham元素,但其實除左著佢上身,亦同樣可以畫係指甲上面,令人日日見到都有好心情呢!今次小編同樣精選咗10款Gingham美甲,等你清新愉快咁過每一日!

dinstaPhoto via annacadabra_
dinstaPhoto via wndy3
dinstaPhoto via kayleighjeana
dinstaPhoto via jamminwithphoebe
dinstaPhoto via hammerandnails_
dinstaPhoto via lorrainehauger
dinstaPhoto via jennahipp
dinstaPhoto via msrachburgh
dinstaPhoto via 10thstorynails
dinstaPhoto via mpnails

睇完有冇想去野餐嘅衝動呢!唔知點解呢種格紋真係好有魔力,令人身心舒暢呢!

小編會不斷蒐集同整合美甲圖片俾大家參考,有興趣嘅就去我地網站睇睇喇!

如果你想你嘅靚靚指甲出現係小編推介入面,可以INBOX俾小編咖!

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s